OMS-Cloud er en avansert etterbehandlingssoftware for dokumenter etter at de er printet fra deres standardsystemer.  Tjenesten er basert på abonnement og leveres av Neopost.  Neopost er et av Europas største softwareselskaper og bygger sine produkter basert på tiår med erfaring innen dokumenthåndtering og tradisjonell brevforsendele.  Neopost tar en aktiv rolle i overgangen fra tradisjonell post forsendel til digital kommunikasjon og pakke forsendelser.  OMS Cloud er skybasert og innholder funksjoner som vil gjøre overgangen fra tradisjonell post til digital kommunikasjon enkel og uten behov for endringer i deres eksisterende systemer. Tjenesten tilbyr dokumentautomasjon som vil spare deres bedrift for manuell håndtering av dokumenter og kan konverter statiske PDF til interaktive dokumenter for mobile og stasjonære enheter. OMS-Cloud løsningen krever ingen investering eller installasjon for å brukes.  Målet vårt er at dere kan fortsette å bruke deres gamle ERP systemer, og ved hjelp av den gamle "kjedelige" PDF filen skape en moderne kommunikasjonsplattform som holder tritt med morgendagens forventning til dynamisk innhold og fleksibel levering.  Dere vil få mer ut av kommunikasjonen med deres kunder! Deres kunder vil få relevant og kundespesifikk informasjon. Vår løsning gjør alt fra enkle sorteringsjobber til avansert dynamisk innholdsberikelse som kan sendes til ulike medier og plattformer.   Be om demo i dag!  Prisen starter fra 399,- pr mnd!

OMS-Cloud gjør det enkelt å lage dynamiske dokumenter

Spar kostnader

Sorter, splitt og slå sammen dokumenter og reduser portokostnader

Send elektronisk

OMS løsningen kan benytte epost-adresser på dokumentet eller via oppslag slik at de dokumentene som kan sendes elektronisk. Dette skjer automatisk. Dere kan printe alle dokumenter som vanlig og systemet vil ordne dette selv

Dokument optimalisering

Du kan legge til logo, informasjon, reklame eller annen informasjon på dokumentet. Man kan også endre plasseringen på f.eks. adressen til å passe bedre i vinduet.

Dokumentsikkerhet

Dersom man benytter en pakkemaskin vil OMS løsningen kunne legge på optiske koder på dokumentet slik at man er sikker på at rett brev pakkes konvolutten. Pakkemaskinen vil vite at det er f.eks. 3 sider eller 1 side osv. Dersom man produserer mye kan man bygge ut løsningen med AIMS som er en software som vil printe et dokument på nytt dersom det manglet eller ble ødelagt i pakkeprosessen.

Fleksibel dokumentlevering

Løsningen er svært fleksibel, og dersom man abonnerer på tilleggstjenester som SMS levering vil OMS løsningen kunne informere kunder eller ansatte via SMS. Epost, FTP, HTTP og print er inkluderte leveransemåter. OMS systemet til Neopost sikrer at du kan nå ut til dine kontakter på den måten de ønsker å bli kontaktet.

Enkel i bruk

Ved leveranse av løsningen vil dere få opplæring i systemet, samt oppsett av noen dokumentprofiler. Dere vil selv kunne lage nye, endre de dere har osv. Løsningen er ment benyttet av dere uten behov for bistand fra dyre konsulenter. Med vår OMS pakke kan dere lage fleksible og fremtidssikre kommunikasjonsløsninger selv uten å måtte foreta dyre oppdatering av eksisterende forretningssystemer med de risikoer det medfører.

Gjør oppslag

Dersom dokumentet ikke har alle data dere trenger for en utsendelse er ikke det et problem. OMS løsningen kan gjøre oppslag i andre datakilder og hente informasjonen dere trenger og benytte denne videre i sin prosess. Epost adresser f.eks. kan hentes i en ekstern fil, så lenge dokumentet inneholder en link som f.eks. kundenummer.

Take to the cloud!

Med Neopost sin lange erfaring innen dokument håndtering og en sikker skybasert tjeneste driftet i Microsofts Azure miljø tilbyr vi dere den beste multikanals-kommunikasjonsplattformen som baserer seg på en printet PDF fil.

Lokal installerte alternativer

OMS-200

Er din posthåndtering din kompleks? Har du vari...

Med OMS-500 kan du produsere sikker, relevant o...