Neopost har i dag annonsert lansering av WTS (Web Tracking System), en nettbasert sporingsløsning som hjelper bedrifter å registrere og spore e-poster og pakker fra de ankommer bygningen til de leveres til den endelig mottager i selskapet.

WTS fjerner behovet for tidkrevende manuelle prosesser fra oppgaven med å spore innkommende brev og pakker, og reduserer dermed feilmarginen. Løsningen består av håndholdte skanner-enheter samt registrerings- og sporingsprogramvare. Dette gir selskaper et revisjonsspor for pakker og andre forsendelser. 
Med WTS kan selskaper spore innkommende brev og pakker i sanntid slik: 

  • Registrerings- og etikettprogramvare registrerer skannede gjenstander ved ankomst i bygningen. Så snart gjenstanden er registrert i databasen, blir mottagere identifisert mot en adressebok, og en e-post sendes dem med varsel om at en forsendelse er ankommet.
  • Håndholdte skanner-enheter skanner strekkoder på pakker og brev på hvert trinn i leveransen, slik at statusen oppdateres i sanntid. Ved levering kvitterer mottageren på enheten, og et varsel sendes tilbake til det sentrale kontrollsystemet
  • Registrering og sporingsprogramvare gjør at pakker og brev kan spores gjennom en webportal fra en datamaskin, med full tilgang til skannehistorikk og leveringsbekreftelse.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Product page.