Neopost Norge AS

Neopost Norge AS har 31 dyktige medarbeidere innen salg og service, og er et heleid selskap av det franske børsnoterte selskapet Neopost SA. En global aktør innen digital kommunikasjon, frakt- og postløsninger. Og Europas største produsent av løsninger for konvoluttering og frankeringstjenester.
Vi er en ledende aktør i Norge. Vi leverer innovative løsninger for automatisering av bedriftens digitale og fysiske kommunikasjonsbehandling. Våre løsninger optimaliserer og gir merverdi til kunder i både offentlig og privat sektor. Vi holder til i Oslo og er representert med forhandlere over hele landet.

Eco -REVOLUSJON
Mer enn tre fjerdedeler av miljøpåvirkningen fra et produkt finner du i produktets utforming. Det er årsaken til at fokus ved all vår produktutvikling er å skape verdier for forbrukerne ved aktivt å forbedre miljøvennligheten. En kritisk designutvikling av våre produkter er effektivt å redusere karbonutslipp fra alle faser av produktets levetid.

Eco -KONSERVERING
Neopost produktene beskytter miljøet, samtidig som de genererer kostnadsbesparelser. Våre nye økovennlige postbehandlingssystemer har resultert i redusert økologiske fotavtrykk med opptil 50%

Eco -ANSVAR
Våre frankeringsmaskiner er Energy Star godkjent og er produsert ved ISO-14001 sertifisert steder som en del av en øko-bevaring tenkemåte. En kraftig satsing på miljøvern og kostnadsbesparelser starter alt i designprosessen og fortsetter og gjenbruk av Neopost produkter og deres materialer.

Eco -VENNLIG
Ved å forbedre våre produkter med utvikling av nye øko-vennlig postsystemer som bruker opptil 50 % mindre energi, tilbyr Neopost løsninger som gagner deg og miljøet.

Eco-ETIKETT
For å informere kundene om miljømessige fremskritt og vår miljø policy når det gjelder vekt, råvarer, energi, emballasje, resirkulerbart, og gjenvinning har vi utviklet vårt eget miljømerke.