På Sign, Print & Pack 2018 utstillingen tidligere i år presenterte vi digitalt og grafisk produksjonsutstyr. Effektive maskiner til bruk for etterbehandling av dine trykksaker. Disse og mange andre løsninger presenterer vi også på vårt demorom i Jerikoveien 18. ulike løsninger for overflatebehandling av trykksaken. Løsninger som tilfører produktet en ekstra dimensjon,og som  etter ferdigbehandlingen både skiller seg ut, og gjør det mulig å øke inntjeningen.

Du finner både Duplo DuSense Sensory Coater og Qtopic 380 fra GMP utstilt i Jerikoveien 18. Begge modellene har løsninger som som gir deg som profesjonell aktør nye muligheter til å levere unike trykksaker med spesialeffekter.

I  produktportefølje inngår også maskiner for: skjæring, falsing, stift, -fals, firkantrygg, rilling, plastkortskrivere, spiralinnbinding, laminering, ink-jet adresseprintere, makulering og postbehandling. Vår forretningside er å tilby helhetsløsninger til et hvert behov. Produktspekteret og vår nærhet til markedet gjør oss til en naturlig samarbeidspartner for bedrifter, organisasjoner, offentlig forvaltning samt offset- og digital trykkerier.

Våre beste konsulenter vil alltid å være til hjelp. Ta kontakt allerede i dag, eller send inn kontaktskjema for å avtale tid for en demo 

Morten Harte -mob: 905 28 687

Sverre Hagerup-Nilsen -mob: 916 00 069

Tor Pedersen -mob: 473 95 999

Erlend Værdal -mob: 924 23 497

Vi representerer  merkevarer som: Kern, Ideal, Renz, GMP, Evolis, Multigraf, Duplo, Powis Parker.