Samle, brett og pakk opptil 40.000 konvolutter pr måned

DS-75i passer i kontormiljøre med middels volumsproduksjon, DS75i har teknologien som trengs for å håndtere et bredt spekter av forretnings utsendelser i hastigheter opp til 3800 konvolutter per time. Det kan behandle flersidige fakturaer, brev, Legal-størrelse dokumenter, innstikk og business svar konvolutter. Den valgfrie skanner kan lese et bredt spekter av strekkoder slik at du kan effektivt samle inn og behandle flersidige dokumenter.

Forenkler konvolutteringen og får posten ut raskere

ENKEL I BRUK

ENKEL I BRUK

Den innebygde fargeskjermen sammen med veiviser-basert programmering forenkler driften. Skape nye jobber med letthet og maskinen husker opptil 50 jobber . Legg inn dokumenter og konvolutter, trykk på start og DS-75i måler automatisk materialene og setter opp maskinen.

PRODUKTIVITET

PRODUKTIVITET

Man kan mate inntil 975 dokumenter uten å laste på nytt ved å bruke flere matere i kaskade modus. Øk prosesskapasiteten til 1200 ark med tvalgfrie høykapasitetsmatere. Bruk den integrerte vertikale stableren for rask lossing av fylte konvolutter.
ALLSIDIG

ALLSIDIG

Dokumentmatere gir et bredt utvalg av materialkombinasjoner fra fulle ark til korte innlegg. Denne skalerbare konvolutteringsmaskinen er designet for å kunne utvides for å imøtekomme de voksende og nye behovene til bedriften
NØYAKTIGHET

NØYAKTIGHET

Eksklusiv teknologi forhindrer feil med dobbel dokumenter. Skanningsteknologi leser koder hvor som helst på dokumentet, og gir mulighet for et fleksibelt dokumentoppsett.

Spesifikasjoner

Hastighet

Opp til 3.800 ark/time  (63/min)

Opptil 40.000 konvolutter pr måned

PowerFold

Kan brette inntil 10 sider