Samle, brett og pakk opptil 80.000 konvolutter pr måned

DS-95i erstatter DS-90/DS90i fra sommeren 2018.  DS 95i Bringer med seg mange forbedringer.  Spesielt er brukervenlighet forbedret, i tillegg har maskinen innbygget remote support, slik at våre teknikere enkelt kan guide operatøren via Internett. Med hastigheter på opptil 4.300 konvolutter per time, har DS-95i-innleggingssystemet den teknologien som trengs for å håndtere dine forretningsutsendelser Den behandler sjekker, flersidige fakturaer, brev, dokumenter med juridisk størrelse, innsatser og forretningsresponskuverter. Den valgfrie skanneren kan lese et bredt spekter av optiske merker og strekkoder.

 

Automatiser enkelt og effektivt forberedelsen av forretningsdokumenter

ENKEL I BRUK

ENKEL I BRUK

Den store fargeskjermen sammen med veiviser-basert programmering forenkler driften. Skape nye jobber med letthet og maskinen husker opptil 50 jobber . Legg inn dokumenter og konvolutter, trykk på start og DS-95i måler automatisk materialene og setter opp maskinen.

PRODUKTIVITET

PRODUKTIVITET

Man kan mate inntil 1.950 dokumenter uten å laste på nytt ved å bruke flere matere i kaskade modus. Øk prosesskapasiteten til 2400 ark med to valgfrie høykapasitetsmatere. Bruk den integrerte vertikale stableren for rask lossing av fylte konvolutter.
ALLSIDIG

ALLSIDIG

Dokumentmatere gir et bredt utvalg av materialkombinasjoner fra fulle ark til korte innlegg. Denne skalerbare konvolutteringsmaskinen er designet for å kunne utvides for å imøtekomme de voksende og nye behovene til bedriften
NØYAKTIGHET

NØYAKTIGHET

Eksklusiv teknologi forhindrer feil med dobbel dokumenter. Skanningsteknologi leser koder hvor som helst på dokumentet, og gir mulighet for et fleksibelt dokumentoppsett.

Spesifikasjoner

Hastighet

Opp til 4.300 ark/time  (71/min)

Opptil 80.000 konvolutter pr måned

PowerFold

Kan brette inntil 10 sider

Konvoluttmater

Opp til 1000 konvolutter

Dokumentmater

Opp til 3000 A4 ark