Produktivitet på en enkel måte

Vår pakkemaskin DS-75 tar liten plass og stor kapasitet ved inn- og utmatningen av dokumenter. 

Lær mer om DS-75

VERTIKAL STABLER MED HØY KAPASITET

En smart løsning som maksimerer kapasiteten og reduserer antall brevtømminger. Det krever mindre håndtering, og gjør det mulig å utlaste opptil 500 konvolutter hvert 8. minutt når du kjører med høyeste hastighet.

POWERFOLD - FOR BEDRE BRUKERVENNLIGHET

Med sin store powerFold -kapasitet kan DS-75 ta opptil 10 ark i én enkelt konvolutt. Alle ark brettes sammen og ikke hver for seg. I tillegg til å være raskere, sikrer dette også en profesjonelt utseende utsendelse og reduserer risikoen for stopp.

ARKMATER MED HØY KAPASITET

Med en kapasitet på 725 ark, kombinert med høy behandlingshastighet for flere dokumenter, er arkmateren med høy kapasitet (ekstrautstyr) perfekt for kjøring av flersideprogrammer der hver mottaker mottar ulike antall sider. Alle ekstramaterne er utviklet til å mate en lang rekke papirtyper, inkludert materiale med belegg og små hefter.

KONTAKT OSS FOR EN GJENNOMGANG

av ditt behov og utarbeidelse av et uforpliktende løsningsforslag for optimalisering av din dokumenthåndtering. Vi håper at du som nøkkelperson i ditt firma kan se på våre løsninger som en mulighet til å skape lønnsom vekst og økt omsetning.