Konvolutteringsmaskin for rask og effektiv postadministrasjon

DS-64i-konvolutteringsmaskinsystemet gir deg teknologien som trengs for å håndtere all forretningskommunikasjonen din ved hastigheter opptil 2500 ferdige konvolutter per time. Med CIS-skanningsmuligheter og et utvalg av stasjonsalternativer kan du være sikker på at all post leveres sikkert og med et profesjonelt utseende.

Økt ytelse og kundeomfang

Brukervennlig

Brukervennlig

Et brukervennlig grensesnitt og 7-tommers berøringsskjerm med fjernassistanse og fjernkontroll sikrer at brette- og innleggingsjobber gjøres effektivt for å maksimere utmatingen.
Produktivitet

Produktivitet

Mater sømløst opptil 650 dokumenter med mateenheter i fordelingsmodus. Forskjellige utgangsalternativer som oppfangingsbrett, sideutgang eller HCVS tilbyr rask avlasting av fylte konvolutter. Den valgfrie oppgraderingen til Premium-pakke øker hastigheten til 2500 konvolutter per time, brettekapasiteten til 8 ark, flere ark per mateenhet til 10 ark og det månedlige maksimale volumet til så mye som 20 000 konvolutter per måned.
Allsidighet

Allsidighet

Fire stasjonskonfigurasjoner og tre utgangsalternativer vil forbedre bedriftens postprosess. Med ytterligere fire alternativer på 2.5-stasjonkonfigurasjonen oppfyller DS-64i alle dine voksende postsenterbehov.
Nøyaktighet

Nøyaktighet

CIS-skanningsmuligheter sikrer at sensitiv kundekommunikasjon sendes til korrekt mottaker og adresse. Strekkodeskanneteknologien leser koder hvor som helst på dokumentet for et fleksibelt dokumentoppsett. Behandle dokumentsett med flere sider og inkluder sensitive vedlegg til utvalgte målgrupper med nøyaktighet.

Spesifikasjoner

Kapasitet

Så mange som 2500 dokumenter per time (43/minutt)
Opptil 20 000 fullførte konvolutter per måneder med ytterligere 5000 konvolutter med oppgradering til Premium-pakke

Brettekapasitet

V-brett: opptil 5 ark (maksimalt 80 g/m²)
C-brett/Z-brett: opptil 5 ark (maksimalt 80 g/m²)
Dobbel V-brett: 4 ark (maksimalt 80 g/m²)

Systemdimensjoner

Systemdimensjoner varierer avhengig av konfigurasjon
Lengde: 46 cm til 136 cm
Bredde: 42 cm til 67 cm
Høyde: 58 cm til 74 cm

Post som ser profesjonell ut

Annonsering – Legg til merker som logoer eller QR-koder for å reklamere for merkevaren din
Kvalitet – Dra fordel av profesjonell kvalitetsutskrift