Lag møteplasser for samarbeid som er moderne og enkle å bruke med feilfritt bilde og eksepsjonell lyd.

Interaktiv teknologi i bedrifter er ikke noe nytt, men etterspørselen etter sanntidssamarbeid og umiddelbar tilbakemelding blir stadig mer vanlig i tider der flere og flere bruker hjemmekontor og krav om distanse opprettholdes i pandemiens tid. Våre prisbelønte berøringsskjermer fra Clevertouch har den mest omfattende garantien og laveste feilfrekvensen på markedet.

Skjermer for interaktivt samarbeid og undervisning

Clevertouch mål er å gi deg muligheten til mer effektiv kommunikasjon og samarbeid ved hjelp av interaktiv teknologi.

Med skybasert oppdatering og fjernstyring av alle skjermer har du alltid kontroll over hva og når du oppdaterer, noe som også garanterer at du har den nyeste versjonen av Clevertouch. Velg mellom fire forskjellige størrelser fra 55" til 86" med tilvalg på integrert PC og det unike LUX-grensesnittet som er designet for store berøringsskjermer. Alle våre skjermer har 4K oppløsning og leveres med lisensfrie funksjoner, noe som reduserer de totale kostnadene.

Skjermer for undervisning

Skjermer for undervisning

Designet for å inspirere Clevertouch sine multi-prisbelønte berøringsskjermer for undervisning er designet for å inspirere. Når det digitale klasserommet utvikler seg, blir samarbeid og interaktivitet en forventet funksjon. Vi tror på å gi deg friheten til å koble alle dine enheter til Clevertouch-skjermen. Med Clever Account-profiler kan alle lærere gå til hvilken som helst Clevertouch og få sine innstillinger i alle klasserom.
Pro serien for bedrifter

Pro serien for bedrifter

Celvertouch Pro serien er vår multi-prisbelønte interaktive berøringsskjerm for bedriftsmiljøer. Pro serien jobber på en åpen plattform, perfekt for samarbeid, som igjen skaper strømlinjeformet arbeidsflyt og gjør det mulig for kolleger, leverandører, partnere og kunder å jobbe effektivt - sammen. Samarbeide og presentere uten begrensninger. Bruk hvilken som helst enhet til å dele dokumenter med skjermen.
Informasjonsskjermer (Display)

Informasjonsskjermer (Display)

Clevertouch informasjonsskjermer med skybasert styringsystem. Skap nye kommunikasjonsflater og rom med innovativ digital skjermteknologi. Profesjonelle display-skjermer med innebygget programvare for digital skilting og møteromsintegrasjon.