En enkel og brukervennlig frankeringsmaskin

Perfekt for et hvert kontormiljø

Neopost IS-350 frankeringsmaskinen er perfekt for bedrifter som sender opptil 150 brev pr dag.

For å gjøre hele postbehandlingen enklest mulig har Neopost IS-350 frankeringsmaskinen en automatisk vekt som er integrert og gjør frankeringsmaskinen svært enkel å betjene.

Med en Neopost frankeringsmaskin sparer dere portokostnader, reduserer tiden dere bruker på å frankere og får en mer profesjonell postforsendelse. Neopost IS-350 er et profesjonelt verktøy som gjør det effektivt å veie og frankere din post. 

Neopost IS-350 kobles til deres nettverk.  Trådløs oppkobling leveres som ekstrautstyr.  Det er ingen behov for analoglinje på Neopost sine IS-350 frankeringsmaskiner.

Posten Norge endrer normalt sine portopriser en gang pr år.  Med vår IS-350 frankeringsmaskin kan du abonnere på automatisk oppdaterering av maskinen og sikre at du alltid har reiktig porto på din forsendelse.

 

TRENGER DU ETIKETTER

Ønsker du å benytte etiketter til din Neopost IS-350 frankeringsmaskin kan de bestilles her. Etiketter benyttes når man f.eks. skal frankere post som er for tykk for frankeringsmaskinens brevåpning.

BESTILL BLEKK

Husk alltid å benytte original blekkpatron til din Neopost IS-350 maskin. Med vår blekkpatron får du alltid nytt og garantert skrivehode som sikrer perfekte avtrykk i patronens levetid.
Enkel i bruk

Neopost IS-350 er enkel i bruk.  Med automatisk vekt, mulighet for automatisk oppdatering og lettlest display.

Stille

Maskinen arbeider nesten lydløst og passer i åpne miljøer

Alt i ett blekkpatron

Med den originale blekkpatronen fra Neopost trenger du ikke skifte skrivehode.  Vi vet hvor viktig et perfekt avtrykk er og inkluderer det i patronen

Spar portokostnad

Med våre frankeringsmaskiner får du 15% rabatt på portoen

Alt i ett blekkpatron

Med den originale blekkpatronen fra Neopost til din Neopost IS350 frankeringsmaskin trenger du ikke skifte skrivehode.  Vi vet hvor viktig et perfekt avtrykk er og inkluderer det i patronen

Legg til slogan/logo

Med vår Neopost IS-350 frankeringsmaskin kan du bestille flere logoer / slogans du enkelt kan velge fra menyen og printe ut på brevet i tillegg til postmerket

Andre har også sett på

IS-440
Neopost IS-440 er et profesjonelt verktøy som e...

Med OMS-500 kan du produsere sikker, relevant o...