Hefteproduksjon

Uansett hvor og hvordan dokumentet produseres, kravet er det samme. Resultatet, det ferdige produkt skal være hensiktsmessig og nyttig. Om resultatet skal være profesjonelt kreves også profesjonelt utstyr.

Skjære- og rillemaskiner

Digitaltrykk vil uavhengig av papirkvalitet være utsatt for at fargetrykket sprekker ved falsing. Når man skal produsere en firesidig brosjyre velger man ofte et papir med høy gramvekt. De digitale rillemaskinene er en forenklet...

Falsing

Med Duplo sitt gode utvalg i falsemaskiner har vi alltid en maskin som passer for dere. Dette er tidsriktige og pålitelige maskiner. Duplo har mange års erfaring og unik kompetanse på fagområdet, og leverer brukervennlige løsninger.

UV-lakk

Beskytter og høyner kvaliteten på din trykksak/omslag. Ved å benytte vår nye Duplo DuSense vil deres trykksaker virkelig skille seg ut i mengden Den nye Duplo DuSense må oppleves "live". Møt oss på SignOnPrint 2018
 •  

   

  Les mer

   

   

 • HEFTEPRODUKSJON

  Neopost har det dere trenger til profesjonell hefteproduksjon.
  Sjekk ut Duplo iSaddle

 • SKJÆRE- & RILLEMASKINER

  Neopost har markedets beste løsninger for å fikse oppgaver innen skjæring og rilling.  Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

 • MØT OSS PÅ SIGN PRINT & PACK

  Vi har stand på messen.  Kom innom oss for gode tilbud og demonstrasjoner.  Vi er der 19 & 20 september 2018

 • LIMFRES

  En fleksibel løsning som du kan bruke ved innbinding av et stort utvalg av trykksaker -effektiv og holdbar.

  Sjekk ut Duplo DuBinder!  

Latest Articles