Forhandler

Neopost Norge AS er en ledende aktør innen maskiner og utstyr til post- og papirbehandling. Produktene kommer fra internasjonale ledende produsenter. Vi fokuserer på fremtidsrettede løsninger og teknologi.

Vi har et landsdekkende forhandlernett for våre varer og tjenester. Dette gjelder salg, service og support. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Neopost Norge AS og våre forhandlere.

Sammen med gamle og nye kunder vil vi fokusere på produkter og løsninger som er tilpasset det norske marked og deres behov. Vi vil kunne gi Din bedrift bedre produktivitet innen Post- og papirbehandling.
Vår kompetanse gir deg helhetlige løsninger uansett hvor du holder til i Norge.

Vi ønsker din bedrift hjertelig velkommen som kunde av Neopost

 

Ønsker du å bli forhandler?

Vi er til enhver tid på utkikk etter kompetente forhandlere for våre produkter

Som forhandler av våre produkter vil det være avgjørende at man har den samme oppfatning og ønske om å drive forretning etter sunne økonomiske prinsipper.

 

Opplæring og fagkurs

For oss er det viktig å gi våre forhandlere all nødvendig kompetanse og opplæring av våre produkter og behandlingsformer. Vårt høyt kvalifiserte fag og opplæringsteam gir i den anledning deg og dine ansatte ulike fagkurser med høyt faglig nivåbasert på vårt omfattende opplæringsprogram.

Ønsker du å ta del i vårt spennende og fremgangsrike arbeid? Ja da ser vi frem til din henvendelse og tar gjerne et uforpliktende møte der vi kan gi deg en nærmere presentasjon.